Baanatletiek

Voorne Atletiek biedt voor iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen, gezellige en sportieve manier atletiek te bedrijven. Van de korte sprint- tot de middellange afstanden en spring- en werponderdelen. Voor iedere atleet is er voldoende mogelijkheid om zijn of haar favoriete baanatletiekonderdeel te trainen.

Voor de jeugd tot en met 19 jaar hebben we onze jeugdafdeling. Lees hier alles over onze jeugdafdeling.

Recreatief

Senioren (20 tot 35 jaar) & masters (35 jaar en ouder) kunnen op onze moderne nieuwe atletiekbaan terecht voor vrijwel alle onderdelen. Naast diverse looptrainingen worden er ook veel technische atletiekonderdelen getraind.

Er is o.a. een sprintgroep die zich richt op sprints tot 200 meter. Pure techniek bij werpnummers als speerwerpen, discuswerpen en kogelstoten of springen bij verspringen, hinkstapspringen en hoogspringen. Er is een ruime keuze om lekker gezond en sportief bezig te zijn!

Wedstrijden

Naast de recreatieve kant is er ook een zeer actieve groep wedstrijdatleten. Zij strijden regelmatig in wedstrijden om hun beste prestaties te verbeteren.

En daar gaat het bij atletiek nu net om!!

Iedere atleet heeft zijn eigen beste prestatie. Tijdens wedstrijden proberen atleten in eerste instantie hun eigen beste prestatie te verbeteren. Als je daarbij ook nog een paar mede-atleten voorbij gaat is dat mooi meegenomen. Onderlinge verbondenheid en sportieve samenwerking kenmerkt atletiek.

Deelnemen?

Het is voor iedereen mogelijk om een keer een training mee te doen.

Als je een keer wilt speerwerpen, verspringen, hoogspringen, sprinten of bijvoorbeeld wilt kogelstoten, dan kun je dit aangeven bij Sven en/of Hans. Praat eens met een van hen en doe een keer mee. Wij zijn regelmatig op de baan te vinden of stuur een berichtje naar hdewit71@gmail.com

Het is in ieder geval een leuke ervaring.

Algemene voorwaarden wedstrijden