Een grote groep enthousiaste pupillen en junioren vormen de basis onze gezellige jeugdafdeling in Brielle. 

Kinderen van 6 tot en met 18 jaar worden in leeftijdsgroepen getraind door actieve en gezellige jeugdtrainers. Trainingen vinden voornamelijk op en rond onze atletiekbaan in Brielle plaats. 

Op de atletiekbaan komen de technische atletiek onderdelen aan bod, maar wordt er uiteraard ook getraind op het hardlopen. Als voorbereiding op de wintercrossen wordt er soms ook in het bos of op het strand van Oostvoorne en Rockanje getraind.

Plezier

Plezier staat binnen onze vereniging voorop en daarom organiseert de Jeugdcommissie naast de trainingen en wedstrijden ook speciale trainingen (bijvoorbeeld met Pasen of Sinterklaas). Eén keer per jaar is er een uitje of een kampweekend. 

Wedstrijden

Voorne Atletiek organiseert tevens jaarlijks een aantal wegwedstrijden en veldlopen van 1 en 2 km speciaal voor de jeugd. Ook de 5 km behoort eventueel voor de oudere junioren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan worden deelgenomen aan (regionale) baanwedstrijden die door alle (regionale) atletiekverenigingen gezamenlijk worden georganiseerd.

Klik hier om het promotiefilmpje van de jeugdafdeling van Voorne Atletiek te starten.

Meer informatie?

Benieuwd of uw dochter of zoon lid kan worden? Lees in dit informatieboekje meer over onze vereniging, trainingen, proeflessen en contributies. Voor vragen kunt u zich wenden tot Jeffrey Collij (0649777344) of bij onze trainers tijdens de trainingen. 

Voorne Atletiek biedt een veilige sportomgeving voor alle leden. Hier kunt u meer lezen over onze gedragsregels.